phoneTel: 0 613 733 629
mail info@jaris-kozijnen-rolluiken.nl
Welkom bij Jari's kozijnen en rolluiken
Dankzij onze producten
wordt uw huis een plek waar u zich altijd veilig en comfortabel zult voelen
Welkom bij Jari's kozijnen en rolluiken
Een breed productaanbod
aan producten of een breed assortiment
Welkom bij Jari's kozijnen en rolluiken
Onze producten zijn gepersonaliseerd
en gemaakt naar de individuele behoeften van elke klant
Wij bieden een breed assortiment aan

Wij bieden persoonlijke aandacht aan elke klant

Wij bieden een professionele montage aan

De keuze van een goed product is net zo belangrijk als een goede montage.

De filosofie van ons bedrijf is

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, nauwkeurigheid en punctualiteit. Projecten worden individueel besproken. Dit zorgt voor de tevredenheid van onze klanten

Excuses voor het ongemak. Onze website is momenteel in onderhoud. Dank u voor uw begrip.
Over ons
Jari's kozijnen en rolluiken
Wij hebben 15 jaar ervaring op de Nederlandse markt

Thuis is een plek waar u de gelegenheid heeft om uit te rusten en waardevolle tijd door kunt brengen met uw dierbaren. We willen u de kans geven om optimaal van het leven te genieten. Daarom maken wij ramen, deuren en rolluiken die zich kenmerken door een hoge duurzaamheid. Wij vinden dat uw huis net zo uniek moet zijn als u. Onze producten worden op bestelling gemaakt, waardoor ze een eigen karakter hebben. We benaderen elk project met grote zorg en detail en bieden de kwaliteit die u verdient. Met jari-kozijnen & rolluiken kunt u zelfs de meest ambitieuze plannen realiseren en uw droom woonruimte creëren. In het belang van uw comfort hebben we gezorgd voor de hoogste energie-efficiëntie van onze producten. De aanschaf ervan is een waardevolle investering die zich terugbetaalt in de vorm van lagere verwarmingskosten en jarenlang gebruik zonder dat reparatie of vervanging nodig is. Wij bieden onze producten aan in vele varianten en kleuren.

Op onze website vindt u meer informatie over onze producten. Door directe levering vanaf de fabriek hebben wij een scherpe prijsstelling.

Profiteer van ons aanbod.

Op tijd bij service

Betrouwbaarheid

Goede service

Kunststof PVC

Kunststof ramen hebben grote voordelen ten opzichte van hout. Ze zijn onderhoudsarm, want je hoeft ze nooit te schilderen. Daarnaast kunnen ze niet verrotten. Je hoeft deze alleen schoon te houden en zo nu en dan de bewegende delen te bespuiten met een drupje siliconenspray, op deze manier blijven ze lang mooi en blijven ze goed functioneren. Kunststof ramen isoleren buitengewoon goed, dit komt doordat kunststof een zeer goede isolator is. Daarnaast zijn ze door inwendige verzinkt stalen profielen verstevigd.

Aluminium

Aluminium is sterk en stevig en wordt daarom veel gebruikt in de utiliteitsbouw, zoals winkels, scholen of bedrijfshallen. Daarnaast wordt het ook in woningen toegepast. Het materiaal is in alle mogelijke kleuren te moffelen. Aluminium is een geleider, daarom is het noodzakelijk de aluminium profielen te voorzien van een koudebrug onderbreking. Dit is over de gehele lengte een kunststof profiel tussen de binnen en de buitenzijde. Hierdoor hebben de aluminium profielen een goede isolerende werking.

Hout

Het hout waaruit onze ramen en deuren zijn gemaakt is een natuurlijk materiaal zoals grenen, eiken en meranti. De uitstraling die hout geeft in interieurs is uniek. Het heeft een gunstig effect op het welzijn, zorgt voor een aangename stemming en kalmeert de zintuigen. De ramen zijn gemaakt van natuurlijk hout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig ontworpen tot in het kleinste detail. Ze behouden decennialang hun mooie aanzicht en functioneren naar behoren, waardoor u jarenlang het gewenste gevoel van stabiliteit, geborgenheid en onveranderlijke rust ervaart.

Overige producten
Gevelrenovatie

Dankzij ons assortiment zal uw huis nog mooier ogen. Wij bieden vensterbanken van natuursteen, pvc en aluminium aan. Evenals dorpels en andere raam assortimenten. Ook behoren leisteen en Cedral planken tot ons assortiment.

DE NATUURLIJKE OORSPRONG VAN CEDRAL

Cedral sidings zijn een hoogwaardig en duurzaam composietmateriaal, geproduceerd met grondstoffen van natuurlijke oorsprong: cement, water en houtvezels. Deze vezelcementstroken zorgen altijd voor een mooie hedendaagse uitstraling.

VOOR JE NIEUWE OF TE RENOVEREN GEVEL

Met Cedral sidings kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal dat vaak gekozen wordt bij renovaties en nieuwbouw. Cedral is ideaal om een mooi geheel te creëren tussen een uitbreiding en je bestaande woning. Maar je kan ook je nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral- gevelstroken voorzien.

HARD ALS STEEN, MAKKELIJK VERWERKBAAR ALS HOUT

Dankzij de meerlagige vezelstructuur hebben de vezelcementstroken de hardheid van steen, maar blijven ze toch makkelijk verwerkbaar als hout. De gevelstroken zijn verkrijgbaar

in een waaier van kleuren met een houtstructuur of een moderne textuurlook. 

350+

Projecten Voltooid

350+

Projecten Voltooid

350+

Projecten Voltooid

Jari's kozijnen en rolluiken
Wij bouwen voor uw comfort
Rolluiken bieden perfecte bescherming tegen de zon, wind, regen, stormschade en andere weersinvloeden. Ze zorgen voor thermische isolatie en geluidsisolatie. Daarnaast verbetert u ook de privacy en veiligheid met de neergelaten rolluiken. Rolluiken zijn een van de meest effectieve methoden om gebouwen tegen inbraak te beschermen.
10+ jaar ervaring

In de winter

In de winter kunt u uw rolluiken gebruiken om de warmte in uw huis te behouden. In de zomer houdt u uw woning heerlijk koel door de zonwerende eigenschappen. Hiermee zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in uw woning. Dankzij de isolerende werking bespaart u op uw energiekosten.

10+ jaar ervaring

Rolluiksystemen zijn

Rolluiksystemen zijn esthetisch aangenaam en passen bij elke architecturale stijl, van klassieke tot ultramoderne trends. Het gebruik van rolluiken verhoogt het comfort en de veiligheid van elk gebouw aanzienlijk.
Jari's kozijnen en rolluiken
Deuren

Het is een vaststaand feit dat een lezer wordt afgeleid door de leesbare inhoud.

Jari's kozijnen en rolluiken
Contactformulier